Bijgebouw van het huis Lejeune

Bijgebouw van het huis Lejeune

Plaats : Verviers
jaar : 2012
Oppervlakte : 25 m²
Opdrachtgever : De Heer en Mevrouw Lejeune
Bouwdirectie : TimberTeam N.V.
Architect : Architectenatelier Jacques Schwaiger
Status : afgewerkt

Beschrijving : Niets houdt de bouwtechniek in massief hout CLT tegen.
Aangezien het hout een droog materiaal is beletten de winter-weersomstandigheden haar gebruik niet. De Heer en Mevrouw Lejeune samen met het Architecten-atelier Jacques Schwaiger waren bewust van dit voordeel en hebben op TimberTeam beroep gedaan voor de bouw van een bijgebouw met cederhoutafwerking, PVC raamwerk, en een plantaardig dak en waarin een kamer en een badkamer.

Galerij

  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam
  • TimberTeam

Soortgelijke projecten

Terug naar boven